Nybyg tilbydes med stor erfaring

Hos Din Nordjyske Håndværker står vi klar til at hjælpe dig med nybyg såvel som renovering af hus. Vores virksomhed er beliggende i Frederikshavn, men vi har ingen problemer med at varetage opgaver i resten af Nordjylland. Uanset om din opgave omhandler nybyg eller renovering af privat- eller erhvervsejendom, kan vi give dig en hjælpende hånd.

Vi er et team bestående af erfarne og kompetente erhvervsfolk, og opgaver som bygning af nyt hus eller ombygning af hus er noget, som vi med glæde varetager. Ønsker du at begynde på et projekt med nybyggeri, er vi ikke de forkerte at kontakte. Du kan føle dig i gode hænder hele vejen igennem, da vi klarer hele entreprisen.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen på renovering af hus kommer an på en lang række faktorer. Der skal tages højde for areal, omfatning, materialer, antal etager mv. Det kommer også an på, hvorvidt der skal bygges til huset, såsom udestuer og garager. Prisen afhænger også af, om det er en totalrenovering af hele boligen, eller om der blot er tale om dele af den.​

Vi vægter en tæt dialog med dig som kunde højt, så vi kan formå at skabe det hjem, som du ønsker. Det betyder også, at vi finder en løsning, der passer perfekt til det budget, som du står og har til rådighed. Du bliver hverken før eller efter processen efterladt på egen hånd, da vi hele tiden vil rådgive dig i forbindelse med blandt andet materialer og planløsning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tilbygning, renovering af hus og nybyggeri er blot nogle af de få ting, som vi har bred kompetence inden for, og du kan derfor føle dig tryg, når du lægger din opgave i hænderne på os. Du er velkommen til at kontakte os for at høre, hvilke muligheder og hvilken pris vi kan tilbyde dig på dit nybyg eller renovering af dit hjem.

Kontakt os på telefon 22 86 17 15 eller e-mail wilster1976@gmail.com.​

Vil du vide mere om dine muligheder?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangler du inspiration?

De fleste af vores opgaver kan du følge på vores Facebook side og se nogle af de vilde forandringer som vi udføre.

Kontakt os

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

​Din nordjyske Håndværker

CVR: 28927797

Fladstrandsparken 10

9900 Frederikshavn

Kontaktinfo