Netpuds af din facade tilbydes

Hos Din Nordjyske Håndværker varetager vi en lange række opgaver, der knytter sig til dit hjem – uanset om det er udendørs eller indendørs. En af disse opgaver er netpuds af din facade. Vi er beliggende i Frederikshavn, men bor du et andet sted i Nordjylland, er geografien ikke en hindring.

Med stor erfaring og bred kompetence kan vi varetage din facaderenovering, så du igen kan få en stærk facade på huset, der kan modstå vind, vejr og andre forhindringer. Grundet vores dygtiggørelse inden for faget, kan du trygt lægge din opgave i vores hænder. Vi sikrer dig et effektivt og kvalitetsrigt resultat.

Få en stærk facade med netpuds

Netpuds er en stærk, økonomisk og holdbar metode, når det kommer til renovering af facade. Derfor er det også en af de metoder, som vi benytter, når vi skal renovere din husfacade, da vi har stor fokus på, at du som kunde skal modtage en god service og ikke mindst et resultat i høj kvalitet.​

En stærk facade er vigtig, hvis du ønsker, at dit hus skal stå stærkt mange år endnu, og er derfor en behandling, som ikke må nedprioriteres. I samarbejde med dig finder vi i fællesskab frem til en fornuftig pris, der passer til dine ønsker og ikke mindst dit budget.

Kontakt os i dag for at høre mere

Hvis du har interesse i netpuds af facade, er du meget velkommen til at kontakte os. Under en dialog eller skriftlig samtale med os, vil du kunne høre mere om, hvilke løsninger og muligheder vi står og kan tilbyde dig. Vi kommer også med et uforpligtende tilbud til den opgave, som du stiller os, og du er derfor fri til at takke ja eller nej.

Du kan kontakte os på telefon 22 86 17 15 eller på e-mail wilster1976@gmail.com.​

Vil du vide mere om dine muligheder?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangler du inspiration?

De fleste af vores opgaver kan du følge på vores Facebook side og se nogle af de vilde forandringer som vi udføre.

Kontakt os

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

​Din nordjyske Håndværker

CVR: 28927797

Fladstrandsparken 10

9900 Frederikshavn

Kontaktinfo