Facaderenovering samt reparation og isolering

Er det blevet tid til en facaderenovering? Hos Din nordjyske Håndværker udfører vi alle former for facaderenovering, reparation og isolering på blandt andet villaer, etagebygninger og erhvervsejendomme. Vi sørger selv for stilladset. Vi har base i Frederikshavn, men vi har kunder i hele Nordjylland og omegn.

Vi tilbyder alt fra netpudsning til renovering af facade

Formålet med en facaderenovering er dels at sikre en pæn og præsentabel facade og dels at forhindre vand i at trænge igennem murværket. Vand og frost er en dårlig kombination, hvis der er revnedannelser, og det kan føre til større skader i huset såsom svamp og skimmel samt ødelagt hulmursisolering.

Vi kan tilbyde facadearbejde såsom:

  • ​Facademaling
  • ​Facaderenovering
  • ​Udskiftning af fuger
  • ​Udførelse af netpuds
  • Beklædning med eternit (fibercement)

Vores store erfaring med murer-, tømrer- og malerarbejde samt vores dygtige medarbejdere sikrer kvalitet og rettidig levering af opgaven.​

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser for renovering af facade afhænger blandt andet af opgavens omfang og jeres valg af materialer. Det er altid billigere at forebygge skader end at udbedre større skader.

Få et uforpligtende tilbud på facadearbejde

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god pris på facaderenovering. Vi kommer gerne ud for at besigtige facaden, hvis du er i tvivl om tilstanden, eller hvis du ønsker råd og vejledning.

Du kan ringe til os på telefon 22 86 17 15 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til os på e-mail info@dinnordjyskehåndværker.dk.

Vil du vide mere om dine muligheder?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangler du inspiration?

De fleste af vores opgaver kan du følge på vores Facebook side og se nogle af de vilde forandringer som vi udføre.

Kontakt os

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

​Din nordjyske Håndværker

CVR: 28927797

Fladstrandsparken 10

9900 Frederikshavn

Kontaktinfo