Byg sommerhus med stor erfaring

Vi er hos Din Nordjyske Håndværker et stærkt team, der er beliggende i Frederikshavn, hvor vi varetager bygge- og renoveringsopgaver i hele Nordjylland. Vi tilbyder blandt andet at bygge sommerhus for dig, og da vi har stor erfaring inden for området, kan du trygt lægge sådan en opgave over i hænderne på os.

Nyt hus såvel som nyt sommerhus er opgaver, hvor vores team har brede kompetencer. Vi tilbyder at stå i tæt dialog med dig som kunde, hvor vi ved fælles hjælp finder frem til en professionel, tilfredsstillende og realistisk plantegning af dit nye sommerhus til en fornuftig pris. Vi rådgiver dig fra start til slut, når det kommer til beslutninger og valg, der har relevans for byggeprocessen.

Vi hjælper dig - Byg sommerhus

Hos os sørger vi for høj kvalitet, når du skal have bygget nyt sommerhus. Det gælder både i forhold til materiale såvel som byggeprocessen. Uanset om du ønsker, at dit sommerhus skal bygges i træ eller sten, kan vi klare opgaven.​

Det er for os muligt at bygge et sommerhus billigt, hvis det er det, som dit budget rækker til. Alt efter hvilke materialer du ønsker til dit sommerhus, og hvilket omfang det drejer sig om, vil vores priser ændre sig. Med en professionel og effektiv arbejdsproces fra vores side, vil du i løbet af kort tid have et nyt sommerhus.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Det er en stor opgave at skulle bygge nyt sommerhus, og derfor er det en fordel at tage kontakt til mennesker, der har stor erfaring og brede kompetencer inden for området, så du kan få det bedste resultat. Vi er her for dig, når du ønsker at begynde på de store byggeprojekter. Hvis du ønsker at høre mere om de muligheder, som vi kan tilbyde dig, og et uforpligtende tilbud på byg sommerhus, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan få fat på os på telefon 22 86 17 15 og på e-mail wilster1976@gmail.com.​

Vil du vide mere om dine muligheder?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangler du inspiration?

De fleste af vores opgaver kan du følge på vores Facebook side og se nogle af de vilde forandringer som vi udføre.

Kontakt os

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

​Din nordjyske Håndværker

CVR: 28927797

Fladstrandsparken 10

9900 Frederikshavn

Kontaktinfo